Hopp til hovedinnholdet

Jeg dro til legen hos helsestasjonen for ungdom for noen måneder siden. Grunnen til dette var fordi jeg synes at kjedekransen/jomfruhinna mi tok for mye plass og var i veien. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg dro til legen hos helsestasjonen for ungdom for noen måneder siden. Grunnen til dette var fordi jeg synes at kjedekransen/jomfruhinna mi tok for mye plass og var i veien. Dette mente jeg at kom til å bli et problem under samleie. Jeg kan såvidt fingre med to fingre og jeg kan såvidt bruke tampong (vanlig størrelse). En gang når jeg skulle bruke tampong og jeg skulle ta den ut som kom på en måte jomfruhinnen med på utsiden av tampongen, altså først ut av kjeden. Jomfruhinnen min var så sterk at den nesten delte tampongen i to. Dette var en skremmende opplevelse men jeg fikk den til slutt ut. Da jeg tro til legen, sa de at de ikke ville bruke noen form for verktøy/utstyr for å undersøke kjeden min fordi jeg var jomfru og hadde ikke hatt sex. Jeg har ikke hatt sex enda fordi jeg er bekymret for at penisen kommer til å være for stor. Jeg har prøvd med en agurk som jeg lagde litt tynere enn den vanligvis er, men dette gjorde vondt og den gikk ikke langt oppi. Hva skal jeg gjøre nå?

SVAR

Besvart 01.04.2017 10:25:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
account_circle