Hopp til hovedinnholdet

Jeg er utrolig redd for å ha sex. Jeg kvier meg til jeg mister jomfrudommen.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har noen spørsmål som jeg håper dere kan svare på. 1. Jeg er utrolig redd for å ha sex. Jeg kvier meg til jeg mister jomfrudommen fordi jeg har hørt det er vondt, og jeg er bekymret for at jeg er for trang for den jeg skal ha det med. Er det noe jeg kan tenke på eller noe som kan roe meg i forhold til dette? Og er deg ofte noen er for trange til å ha sex? 2. Hva kan man bruke til å onanere? Jeg trenger tips til hva man kan putte i fitta. 3. Hvordan kan man nyte fingringen best? 4. Jeg føler jeg er alene om å ikke shave fitta. Er deg normalt å ikke shave? Er det normalt å klippe kjønnshårene med en liten saks? Er det mange som fjerner hår i rompa?

SVAR

Besvart 31.03.2017 14:23:47
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle