Hopp til hovedinnholdet

Tørrhet på penis

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. For cirka en uke siden merket jeg at på penisen min så er visse deler av den veldig "tørr" og det ser ut som liksom det er rødt og mye tunnere hud enn sånn ellers. Jeg skal være ærlig å si at jeg er ganske seksuelt frustrert. Derfor onanerer jeg en del og jeg tror det har vært årsaken. Jeg har ikke hatt samleie med noen siden et halvt år siden og begge var helt "clean". Jeg har fått "rift" noen steder og det svir. Jeg søkte på nett og folk sier det kan være sopp, så da kjøpte jeg denne: https://www.google.no/search?q=klotrimazol&rlz=1C1AVNG_enNO624NO624&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjqiPbVhvnSAhUB3SwKHZqTAjYQ_AUICCgB&biw=1920&bih=950 Smører den på tynt der det er verst og prøver å holde meg unna onanering men når går dette over? Jeg sliter en del med angst og det å gå til fastlegen med dette er ikke et alternativt.. Det er så sinnsykt flaut. Skulle ønske jeg kunne holdt dere oppdatert og snakket en del med dere for det er dere jeg er komfortable med. Håper på hjelp..

SVAR

Besvart 04.04.2017 21:56:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle