Hopp til hovedinnholdet

Muslimsk jente og gutt på 15. Sex før ekteskapet er ikke akseptert. Fikk satt p-sprøyte og fikk med  en Norlevo "angrepille" fra helsestasjon for ungdom. Hadde sex 3 dager etterpå og tok så  Norlevo pillen. Kan jeg ha blitt gravid? Mulighet for evt. abort uten at foreldrene vet det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er en jente på 15år det er min kjæreste også. Vi er så kåte og hadde lyst til å ha sex sammen. Men problemet er at vi begge har muslimske foreldre fra Somalia. De aksepterer at vi er kjærester. Men der går grensa. Sex før ekteskapet de aksepterer de ikke og det vil være en stor skam om det hadde blitt oppdaget. Mødrene våres går til og med igjennom sakene våres trolig etter jakt på kondomer og p-piller. Men heldigvis var helsestasjonen for ungdom forståelsesfull de ga meg p-sprøyte og en angrepille i tilfelle vi prøvde en gang før det var gått en uke og p sprøyten virket. Så i går i prøvde vi oss. På et sted vi veit vi kan ha sex i ro og fred. Han sleiket meg og jeg sugde han så tok jeg Norlevo så hadde vi sex. Jeg blødde ikke første gangen hvorfor det? Plutselig kjente jeg noe varmt, var det fordi det gikk for han? Deretter fikk jeg orgasme? 4 dager siden jeg fikk p sprøyten så den har vel litt effekt? Kan jeg likevel ha blitt gravid? Mulighet for abort og uten foreldrene vet det?

SVAR

Besvart 30.03.2017 18:58:42
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle