Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14 år som har lyst til å ha sex med kjæresten min. Trenger råd med tanke på prevensjon. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

heihei. er en 14 år gammel jente som har kjæreste. Vi tenker på å ha sex, og dette er noe eg og har lyst til. det eneste som gjør at eg "holder igjen" er at eg er veldig redd for kjønnsykdom og å bli gravid. Siden dette er første gang for begge, har jo ingen av oss erfaring, dette gjelder nok sikkert og å få på kondom. Eg er veldig redd for at kondomen skal bli tatt på på feil måte, eller sprekke. Eg har også hørt at det ikke er en 100% sjangse for at den hindrer at eg kan bli gravid. Burde eg isåfall bruke angrepille i tilleg? og hvor får eg tak i angrepillen? og hvor mange skal eg ta? og Dersom vi har sex en dag og eg tar angrepille, kan eg ha sex dagen etterpå og ta en ny angrepille? er dette farlig? håper på ett utdypende svar, sånn at eg føler meg trygg :)

SVAR

Besvart 31.03.2017 17:46:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan trer du på et kondom?

Når du ikke har gjort det før, er det ikke alltid så lett å få det til. Det kan være lurt å trene litt for seg selv for å få teknikken i hendene.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle