Hopp til hovedinnholdet

Jeg vil ha sex med kjæresten min, men er redd for at noen skal slenge dritt om det

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei er en jente på 14 som har fått meg kjæreste. Eg har hatt kjæresten min i litt over 3månder, og eg føler meg veldig trygg på han. Han er en helt fantastisk fyr, og eg føler vi kommer til å vere sammen en stund. Eg har blitt veldig glad i han på kort tid. Vi har tenkt på å ha sex, og dette er noe eg ønsker (han og) men eg er litt skeptisk med tanke på alderen min.. Eg går jo bare i 8.klasse, og eg vet at det er veldig mye "slut-shaming" i samfunnet vårt. Eg sier til meg selv at eg ikke skal bry meg, men det er vanskelig om noen skulle fått vite om vi skulle hatt sex og de begynner å slenge dritt. Eg er garantert den første på mitt trinn som har sex då, så eg er litt redd for å bli oppfattet som "billig" om noen skulle fått vite det. Burde eg bry meg? er det i det heletatt lovlig for oss å ha sex(begge er 14)? Og om det ikke er lovlig, hva er konsekvensene? kan eg snakke med helsesøster, eller er hun tvunget til å kontakte foreldrene mine om det er ulovlig? håper på utdypende svar:)

SVAR

Besvart 31.03.2017 19:02:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle