Hopp til hovedinnholdet

Vi har praktisert hopp av i svingen i 8 måneder. Mensen i februar og mars var mindre enn normalt - kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har hatt ubeskyttet sex 8 måneder, hoppet av i svingen hver gang. Jeg har kontroll over mine mensenperioder og ser jeg har som regel mensen 7 dager. En gang i fjor hadde jeg 5 dager, 5-6 måneder siden. I år januar hadde jeg mensen 5 dager. Februar 4 dager. Mars kun 3 dager. Det er fra første blødning til det ikke kommer mer blod jeg noterer meg. Er det en mulighet for at jeg er gravid? Sjekket meg i januar men var ikke gravid. Nå begynner jeg å lure på hva som skjer..... spesielt denne måneden da jeg fikk mensen tre dager før jeg skulle hatt mensen i tillegg til at den kun varte tre dager. Har hatt en vanskelkg periode med lite søvn og mindre mat en vanlig, kuttet mye ned på godsaker. Kan dette være en årsak eller er jeg rett og slett kanskje gravid?

SVAR

Besvart 31.03.2017 18:22:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle