Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde et kort samleie og tok angrepille innen 14 timer. Har hatt normal mens etterpå - er det stor sannsynlighet for at jeg er gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde sex ( eller jeg vet ikke om jeg kan kalle det det engang). Han var bare inne i meg i noen sekunder og han kom ikke. Jeg tok angrepille etter ca 14 timer. Jeg har generelt veldig uregelmessig mens og jeg fikk det ca 6/7 dager senere en det jeg egentlig skulle. Jeg blødde som normalt, og jeg har hørt at det er normalt at mensen kommer senere en normalt når man har tatt angrepille. Spørsmålet mitt er om dere tror det kan være stor sannsynlighet for at jeg er gravid? Skal ta graviditetstest for sikkerhets skyld men jeg er veldig nervøs.

SVAR

Besvart 31.03.2017 21:18:29
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
account_circle