Hopp til hovedinnholdet

Får ikke orgasme ved fingring. Hva skal jeg gjøre? Lager man lyder?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg får fortsatt ikke orgasme ved fingring. Jeg blir liksom bare litt kåt av det, men jeg blir mer kåt av å kline med noen, spesielt mens jeg ligger i undertøy inntil noen, eller ved å få en gutt til å komme. Jeg får det kun ved å gli på noe og av å være på toppen. Jeg skal ha sex med en gutt for første gang snart, og jeg er redd for at han vil fingre meg eller slikke meg etter sexen, hvis han vet at jeg ikke kom. Da må jeg bare lyge, og si at det er fordi jeg vil lære meg å komme ved samleie. Jeg er helt ute av meg, jeg vil jo være normal, som får orgasme av fingring. Men det er ikke så lett. Jeg har prøvd å ta på meg selv, men jeg får det ikke til. Jeg vet ikke hva jeg skal si til han som jeg skal ha sex med. Hva skal jeg gjøre? Og en annen ting, lager man lyder når man har sex?

SVAR

Besvart 02.04.2017 17:27:08
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle