Hopp til hovedinnholdet

Er jeg Panromantic asexual, eller må jeg bare vente med å finne det ut?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg blir nesten kvalm av å tenke på sex. Jeg er panfil (går etter personlighet, ikke kjønn), men jeg liker ikke tanken på å ha sex med NOEN. (Jeg liker heller ikke kyssing, selv om jeg har kysset før.) Selvfølgelig kan jo dette være bare fordi jeg aldri har prøvd det før, men det virker bare kvalmt. Jeg syntes det høres bedre ut å gjøre det med ei jente, men med en gutt blir jeg nesten kvalm (dette er ikke skrevet for å såre noen altsa!). Jeg har også mye enklere for å forestille meg i et forhold med ei jente, selv om jeg mye oftere liker gutter enn jenter. Ughguhuhg alt er vanskelig (spesielt geometri, men det har ikke noe å gjøre med denne posten). Betyr dette at jeg er Panromantic asexual, eller at jeg bare må vente med å finne det ut til jeg faktisk er gammel nok?

SVAR

Besvart 04.04.2017 18:46:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle