Hopp til hovedinnholdet

Jeg har fått økt produksjon av smegma under forhuden. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for 4 måneder siden hadde jeg samleie med en jente jeg har hatt det med flere ganger før. Men denne gangen var første gang uten kondom. Merka ingenting spesielt under samleiet men da jeg kom hjem og fikk tatt en dusj var jeg litt sår og hoven. Etter noen dager var det som før, utenom at nå har jeg fått en økt produksjon i smegma under forhuden. Etter 4 måneder har jeg det enda, og det legger seg som et lag under forhuden allerede før 24 timer er gått. Jeg lurer på hva dette kan være og hva jeg skal gjøre med det videre. Jeg har ingen andre plager enn dette.

SVAR

Besvart 06.04.2017 15:30:16
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv. Andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle