Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg bruker Microgynon og er veldig nøye på å ta dem riktig. Er imidlertid veldig redd for å bli gravid ved sex, spesielt om vi har samleie flere ganger. Trenger jeg å være bekymret for det?

account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg et ei jente på 22 år, jeg har gått på p.pillene microgynon nå i 3 år, er veldig flink til å ta dem til så og si samme tid hver dag, jeg har nylig truffet en gutt, og har hatt samleie et par ganger, hvor han trekker seg ut før utløsning, jeg er så vanvittig redd for å bli gravid? Trenger jeg å være det om jeg går på p.pillene slik som jeg gjør? Og er det større sannsynlighet for å bli gravid hvis nan har samleoe flere ganger? Mvh jente 22 år

account_circle
AKTUELT NÅ

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Styrketrening, vekst og pubertet

Kan jeg stoppe å vokse hvis jeg trener med tunge vekter? Hvordan får jeg raskt store og tydelige muskler? Jeg trener mer enn kameratene mine. Hvorfor har de større muskler enn meg?

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer