Hopp til hovedinnholdet
search
Spørsmål og svar
search

Jeg skal snart ha sex, med en gutt som liker meg veldig godt. jeg har lyst til å ha sex med han. Men er livredd for at folk skal få vite. Han er en kjempegrei fyr, bare ikke populær nok.  

account_circle

SPØRSMÅL

Jeg skal snart ha sex, med en gutt som liker meg veldig godt. Jeg tror han har følelser for meg, og jeg liker oppmerksomheten. Jeg kunne sikkert ha fått følelser for han, hvis jeg gikk inn for det og var med han edru. Men jeg vil ikke at noen skal få vite at jeg hooker med han på fest, og at jeg blir med han hjem, og derfor vil jeg ikke få følelser for han. Hvis jeg får det, så blir det vanskelig å ikke være med han edru, og da får folk vite det. Jeg liker han og er glad i han. Men tror ikke jeg er forelsket (ingen sommerfugler). Jeg har sagt at vi kan være friends with benefits, og at jeg har lyst til å ha sex med han. Men er livredd for at folk skal få vite. Han er en kjempegrei fyr, bare ikke populær nok. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vil ikke miste han, men jeg vil ikke være med han for mye utenom på fylla. Jeg stresser. Men, det jeg lurte på var: jeg liker ikke puppene mine, og synes brystvortene er for store når de ikke er stive. Kan jeg la være å ta av meg bh under sex?

account_circle
AKTUELT NÅ

Min fritid: Drag

På Ungdommens Hus i Harstad står drag queenen Monetta Leone på scenen og danser. Før all sminken og klærne var dette Jaran (19).

Les mer

Vil du jobbe som frivillig på julaften?

For noen er julen vanskelig, trist og ensom. Ved å melde deg som frivillig kan du være med på å lage en bedre julefeiring for andre som trenger det!

Les mer

Ti tips for et bedre klassemiljø

Du tilbringer mange timer med klassekameratene dine, og miljøet påvirker både skoleresultater og resten av hverdagen din.

Av ungdomsredaksjonen, ung.no

Les mer