Hopp til hovedinnholdet

Jeg har en kjæreste på 16 og er 14 selv, vi har nå vært sammen i et halvt år. Vi har snakka my om sex og sånt. Så spørsmålene mine blir: trenger jeg å være for redd for å være for trang eller er det stor sjangs for det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg har en kjæreste på 16 og er 14 selv, vi har nå vært sammen i et halvt år. Vi har snakka my om sex og sånt. Jeg veit jeg er litt for ung, men jeg føler meg veldig klar og har lyst. Men jeg er veldig redd for at jeg er for trang, er det noe jeg burde være redd for? Også lurte jeg på om det går ann å skjekke på en måte om jomfruhinda er sprekt? Jeg holder aktivt på med hest og rir masse. Har hørt at jomfruhinna kan sprekkes av det. Så spm mine blir: trenger jeg å cære for redd for å være for trang eller er det stor sjangs for det? Og er det no måte å sjekke om jomfuhinda er sprekt på? Tusen takk på forhånd.

SVAR

Besvart 04.04.2017 20:34:57
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
account_circle