Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med en fyr jeg ikke kjenner så godt og aner ikke hvorfor. Nå er jeg redd han snakker dritt om meg hvis jeg overser han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg hadde sex med en fyr for første gang på fest i helgen, vi kjenner egentlig ikke hverandre så godt, har visst hvem hverandre er i noen år gjennom felles venner og har den siste tiden begynnt og ha kontakt ilag. Jeg føler jeg har ødelagt alt, den første gangen skal være spessiell, men vi begge var full og kjenner såvidt hverandre. Han sier han liker meg skikkelig godt, men jeg føler ikke det samme, og aner ikke hvorfor jeg hadde sex med han, føltes bare rett der og da. Jeg er redd for at visst jeg overser han eller sier nei når han vil møtes at han begynner og snakke drit om meg og det som skjedde den kvelden, hva skal jeg gjøre?

SVAR

Besvart 06.04.2017 22:26:33
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Rykter og ryktespredning

Rykter er opplysninger om noe eller noen som spres til én eller fler personer. Ryktene kan være både sanne og usanne, men de handler ofte om ting som setter andre i et dårlig lys.

Av Skage, ungdomsjournalist i ung.no

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle