Hopp til hovedinnholdet

Hva kan utslettet på kjønnsleppene være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har vært seksuell aktiv, men er nå nesten et år siden. Jeg har aldri hatt noen kjønnssykdommer eller noe slikt, har testet meg. Men for et par dager siden la jeg merke til 2 bitte små prikker ytterst på den ene kjønnsleppen. De klødde litt den første dagen. Men nå 3 dager senere er de hudfarget ingen og nesten helt borte. Hva tror du dette kan være for noe? Utslett? Talg? Hårsekker? Sår etter barbering? Eller høres det ut som herpes?det var ikke noe væske i dem, og jeg har bare hatt noe lignende en gang før. Burde jeg være uenig?kan jeg ha sex og kline med typen, eller burde jeg unngå dette? Hva tror du det kan være?

SVAR

Besvart 07.04.2017 15:44:52
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle