Hopp til hovedinnholdet

Jeg er en jente på 14 år. Jeg har en kjæreste som jeg har vært sammen med i 1 år og noen måneder. Jeg vet ikke om han vil ha sex med meg, men jeg stoler på han og vil ha sex med han.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Halo, jeg er en jente på 14 år. Jeg har en kjæreste som jeg har vært sammen med i 1 år og noen måneder. Jeg vet ikke om han vil ha sex med meg, men jeg stoler på han og vil ha sex med han. Vi kysser ikke så ofte, men når vi gjør det blir jeg litt sånn kåt. Jeg vet ikke om det er for at jeg er i puperteten ellernoe. Men når vi kysser bruker jeg å sitte på fanget Hannes. Vi stoler fullt ut på hverandre og jeg elsker han. Han har sett meg i bh siden jeg måtte skifte og jeg sa at han bare skulle være på rommet istedet for å gå ut. Er det for tidlig å ha sex? Vi har sett en film sammen altså Netflix, men da lå vi bare sammen i sengen og kysset pittelitt.

SVAR

Besvart 05.04.2017 22:43:36
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsmetoder - en oversikt

Det finnes flere ulike prevensjonsmetoder og det kan være vanskelig å velge blant dem. I denne oversikten finner du informasjon de aktuelle metodene som finnes i dag.

 

Les mer
attach_file

Gratis kondomer

Dette må du vite om kondomer. Visste du at du kan få tilsendt kondomer gratis i posten?

 

Les mer
account_circle