Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex med kondom, men er redd for å bli gravid. Når skal jeg ta graviditetstest? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg er en 16 år gammel gutt (transsexuell fra jente til gutt) som har en kjæreste på 15 år (trans fra gutt til jente) Vi bestemte oss for å ha sex (går greit selvom det er "feil" kroppsdeler). Har fingret/onanert på hverandre før, så all smerte er borte. Begge er livredde for graviditet så vi sjekket gjentatte ganger 100% på de to kondomene som ble brukt og det var ingen tegn til hull. Jeg hadde mensen for ca to uker siden. Kjøpte en test med en gang og jeg lurer på: Når skal jeg ta testen? Hva kommer til å skje med mensen nå (om ca 3 uker) som viser at jeg ikke er gravid? Var det riktig å ha sex når som helst som vi gjorde uten å vite hvordan mellomperiodene funker? Og virker jeg trygg? Takk!

SVAR

Besvart 05.04.2017 20:54:17
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Lurer du på om du er gravid?

Har du hatt sex og lurer på om du er gravid? Kanskje har menstruasjonen uteblitt, eller brystene blitt ømme? Ta en graviditetstest. Både helsestasjon for ungdom, helsesykepleier og fastlegen din kan hjelpe deg.

 

Les mer
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
account_circle