Hopp til hovedinnholdet

Er sjansen for at jeg har kjønnssykdom og er gravid stor hvis jeg har sex uten kondom?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Okei... Jeg har vært sammen med kjæresten min nå i snart 2 måneder. Bare 2 uker etter vi ble sammen mistet jeg jomfrudommen min. Han hadde allerede mistet sin og har hadd seg med flere personer (2-3), uten kondom. Vi har hadd sex 3 ganger, første gangen var han så forsiktig at han ikke kom engang (uten kondom). Den andre gangen startet vi uten kondom men hentet senere, vet ikke om han kom eller ikke... Den siste gangen (ikke lenge siden) startet vi uten kondom, han kom utenfor, på magen min. Så gned han det bare utover og så fortsatte vi en stund før vi hentet kondom og holdte på en stund til. Under ene omgangen, så han det var noe med meg og sa: "du trenger ikke være redd for å være gravid, jeg har gjort dette mange ganger. Og du ser ikke (navnet på ex'en) gravid?" I tillegg sier han bare at jeg skal stole på han. Jeg vil jo det men er fortsatt redd, tørr ikke ta pille eller test for da tror han jeg ikke stoler på han. Er sjansen for at jeg har kjønnssykdom og er gravid stor?

SVAR

Besvart 10.04.2017 10:32:18
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
attach_file

Nødprevensjon - "angrepille"

Nødprevensjon må tas så raskt som mulig etter samleie for å ha best mulig effekt. Nødprevensjon er en reserveløsning hvis du har hatt ubeskyttet samleie eller hatt uhell med den prevensjonsmetoden du bruker.

 

Les mer
account_circle