Hopp til hovedinnholdet

Jeg drømte at jeg hadde sex med gutten jeg liker, hvorfor gjør jeg det?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, for noen dager siden hadde jeg et drøm at jeg har sex med gutten jeg liker. Men først så huske jeg at jeg skulle har sex med en annet gutt jeg ikke vet hvem det er og der tørte jeg ikke å ha sex. Og da plutselig såg jeg gutten jeg liker og gikk bort til han. Vi var ikke alene så jeg dro han bort til skogen og der begynte vi å kline. Det føltes veldig godt så vi hold hendene og gikk bort til en sån plass der ingen kunne se oss og vi hadde sex. Det føltes veldig godt men dessverre våknet jeg. Og nå har jeg tenk på det hele dagen! Kan det bety noen? Hvorfor drømmer jeg om det? I virkeligheten tåre jeg ikke å snakke med han engang så jeg synes det er litt rart at jeg drømte om at vi hadde sex og klinte! Men likevel har jeg veldig lyst til å si til han det jeg føler.Håpe dere kan hjelpe meg med noe!

SVAR

Besvart 19.04.2017 10:37:30
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
attach_file

Zelda om forelskelse

Forelsket som Zelda og klarer ikke tenke på noe annet? Eller har du ikke kjæreste og er litt miisunnelig? Les mer på emnet "Forelskelse" her på ung.no.

 

Les mer
account_circle