Hopp til hovedinnholdet

Når vi har samleie, føler jeg ikke noe godt.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei.. Jeg har et spørsmål, jeg har ligget med kjæresten min, og mistet jomfruen min. Men når vi har samleie, føler jeg ikke noe godt eller nyter det ikke og det er veldig vanskelig til jeg får orgasme. Jeg vet ikke hva grunnen for det kan være, fordi før jeg mistet det så hadde jeg ikke noe problem med å få orgasme ved å ta på det eller ha munn sex på en måte. Når vi har samleie nå, så merker jeg at jeg blir veldig redd fordi det gjør vondt eller hva grunnen kan være vet jeg ikke, og samtidig så blir jeg veldig stiv og da klarer jeg ikke å slappe av. Lurer på om det kan være grunnen? Og evn. hva jeg kan gjøre for å få orgasme lettere enn det jeg gjør nå, for det hender at jeg ikke får det i det hele tatt. Er det noe jeg kan gjøre for å slappe mer av kanskje eller ikke tenkte så mye på at det skal gjøre vondt osv slik at jeg ikke blir så stiv i beina? Fordi jeg er redd om det skal forbli slik, eller om det skal bli bedre etterhvert som jeg blir mer og mer sikker på det?

Vil gjerne ha et svar på det så snart plss...

Takk..:)

SVAR

Besvart 10.12.2008 13:13:51
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
account_circle