Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan jeg få orgasmer sammen med kjæresten min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er en jente på 19 år som har kjærste på samme alder. Vi har ofte sex, men jeg kommer så og si aldri når vi har det. Jeg blir veldig opphisset og synes han er kjempekjekk. Jeg blir veldig våt også. Jeg synes det er deilig å ha sex med han, men følelsen bygger seg aldri helt opp til klimax. Vi har vært sammen i 5 måender. Forrige Kjærsten jeg hadde, var jeg sammen med i 1,5 år. Jeg kom ca 2 ganger når vi hadde sex og noen få ganger når han fingret meg. Jeg synes det er enkelt å komme ved onanering, og tenker ofte da på at jeg har sex med kjærsten min. Hvorfor klarer jeg ikke å komme under samleie? Det irriterer meg litt at jeg ikke forstår det. Jeg er veldig fornøyd med sexen, har mye sex og er helt klart superforelsket og kåt på han. Litt fortvilet jente 19

SVAR

Besvart 19.04.2017 19:44:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle