Hopp til hovedinnholdet

Jeg er kåt, men blir ikke våt og får smerter, hva kan jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten har vært sammen i 4 mnd. I starten ble jeg alltid våt når vi skulle ha sex, dette blir jeg ikke lenger. Har også sliti med dette i tidligere forhold. Kjæresten min tror at jeg ikke lenger synes han er attraktiv, men jeg elsker han fortsatt. Er det noe galt med meg siden jeg ikke lenger blir våt og åpen? Dette går VELDIG på selvtilliten til begge. Vi må alltid bruke masse glidemiddel og begge to blir sår. Jeg blir kjempe sår og kan ikke ha ny runde med sex før 4-6 dager etter. Jeg bli kåt, men ikke våt og åpen. Dette går veldig utover sexlivet og forholdet. Han er den 3. Kjøresten jeg har og jeg har ikke vært singel mer enn 1 måned de siste 3 årene så har fått kjærester veldig tett. Vet ikke om dette har noe å si.

SVAR

Besvart 20.04.2017 18:37:49
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
account_circle