Hopp til hovedinnholdet

Han gjør ting æ like, æ kjenne ikke penisen når dn e inn mæ. Ka som skjer?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Æ sliter me å bli våt før samleie, d tar altfor lang tid, jeg syns kompisen min er attraktiv men ikke jeg blir ikke super tent av han så æ blir ikke våt før samleiene. E d godt for han da? Også lurte æ på Koffer æ ikke kjenne tilfredsstillig når æ pule? Han gjør ting æ like, men æ kjenne ikke penisen når dn e inn mæ, Ka e d som skjer?

SVAR

Besvart 21.04.2017 18:50:15
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Spørsmål om onani? Les vår ABC om å oppnå orgasme med hånda

Å greie onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Her får du nyttige tips for å forstå og mestre onanikunsten bedre.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også kan få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle