Hopp til hovedinnholdet

Hadde klamydia, fikk behandling av legen, men jeg har begynt å få litt vondt nedentil igjen. Kjæresten min merker ingenting.Hva kan det være?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg er ei jente på 16 år.Har en kjæreste på 17 år, vi har vært sammen i nesten 4mnd. Da vi hadde vært sammen ca 3mnd fant vi ut at begge hadde klamydia. Vi dro til legen å fikk piller mot det. Etter en dag merka jeg ingen ting til kjønnssykdommen.
For litt under ei uke siden virka det ut som om det kom tilbake. Fikk irritasjon, kløe og ekstremt mye utflod, og innemellom kan det gjøre litt vondt. Vi har prøvd å ha sex igjen,men det gjør såpass vondt at jeg ikke klarer, det virker ut som om jeg har sår inni skjeden på en måte. Vet ikke åssen jeg skal beskrive dette. Jeg har kjent litt etter der nede, men ingen ting er unormalt. Det eneste som er unormalt er at jeg er litt håven og rød rundt skjedeåpningen.

Jeg har ikke vært utro på noen som helst måte, så jeg kan ikke blitt smitta igjen sånn. Har snakka litt med kjæresten om dette, han har ikke merka noe unormalt ve seg selv.

Vet dere hva dette kan være? Jeg er veldig urolig på hva dette kan være.
Værsåsnill å svar meg fort :)

SVAR

Besvart 10.12.2008 20:22:13
account_circle