Hopp til hovedinnholdet

Har slitt endel med å få penis stiv, og i det helte tatt klart og fått orgasme.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Lurer litt på et spørsmål som Jeg ikke veit helt hvordan jeg skal spørre, men jeg får kjøre på og prøve. Jeg har en kjæreste nå, hun er da 1 år mindre en meg selv, vi har hatt mye bra sex, men i det siste så har jeg slitt endel med å få penis stiv, og i det helte tatt klart og fått orgasme, når vi har samleie så er faller den ned under sexen. Dette er veldig ubehagelig for meg og kjæresten min, hun tror det er noe som er feil med hu, og det vil jeg jo ikke at hun skal tro. Kan nevnes at jeg tidligere har hatt endel forskjellige sexpartnere, (one night stand) og lurer på om det kan ha nå med det å gjørre? Og helt til slutt så må jeg nesten spørre om tips til hva jeg kan gjørre. Frustrert gutt

SVAR

Besvart 22.04.2017 17:07:05
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle