Hopp til hovedinnholdet

Uteblitt mens etter ubeskyttet samleie, kan jeg være gravid?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, hadde sex den 5.april. Jeg vet at gutten "kom", og at det "sprutet" inni meg. Ifølge en app skulle jeg hatt mensen denne uka, men har ikke fått det. Jeg lurer på om jeg er gravid? Vi brukte ikke kondom, og jeg tar ingen p-piller eller noe i den dur. Jeg er skikkelig bekymret... For om jeg er gravid vet jeg rett å slett ikke hva jeg skal gjøre. Hvor lenge er det normalt jeg skal vente før jeg får mensen igjen? Nå om dagen er det gult/brunt som ligger i trusa hele tiden... Jeg vet ikke helt hva det er.. Men i mitt tillfelle er det vanlig for jeg er alltid våt i trusa.. Tusen takk for svar, kjempebra at dere er her for oss ungdommer.

SVAR

Besvart 21.04.2017 16:19:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Mensen - sånn er det

Lurer du på hva mensen egentlig er, hvor mye blod som kommer eller hva det betyr at den er uregelmessig? Eller kanskje du lurer på noe om farge eller lukt? Her får du alle svar!

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle