Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min kjefter mye på meg. Jeg har begynt å glemme mye.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. Jeg har skrevet til dere før. Dette var hva jeg skrev, og jeg har fått svar på det, vil bare at dere skal huske hvem jeg var når jeg vil ha hjelp om noe annet:

Hei. Jeg er en jente på 16 år som har noe jeg sliter veldig med. Hater å være meg, hater kroppen min og bare alt med meg. Hver gang jeg ser meg i speilet eller ser på vekta blir jeg så sint. Jeg er 170cm høy og veier nesten 59 kg. Jeg har masse venner, kjæreste og driver på med sport. Men jeg er tykk, jeg hater kroppen min! Har slitt med dette i noen år men har egnetlig aldri snakket med noen om det. Det er sikkert flere som sliter med dette, men jeg blir deprimert. hele tiden. Sitter mye inn alene, og bare gråter og tenker mye på døden. Jeg har det ikke bra med meg selv. Og for ett år siden hadde jeg kyssesyken og gikk ned hele 11kg, jeg følte meg fin, jeg var så tynn at hele ryggraden viste og alle sa jeg var tynn, det er slik jeg vil være nå og. vær så snill og hjelp meg. Det er ingen jeg kan snakke med. jeg trenger profesjonell hjelp.


Men nå er det noe nytt som har begynt å skje. Jeg og kjæresten har vært sammen i 1 1/2 år nå. Men de siste månedene (4) har han begynt å kjefte på meg fordi jeg drar fra han rundt 9tiden på kvelden. Jeg jobber ofte,har mye lekser, venninner, fotball trening og turneringer og kamper ofte. Mens han har hoppet av skolen. Jeg f¨år kjeft for alt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. sliter mye. og i det siste har jeg begynt å miste hukommelsen gradvis, og det blir bareverre. her om dagen glamte jeg av hva jeg hadde sett på en film for |0 min siden.

Hjelp meg. :(

SVAR

Besvart 11.12.2008 20:43:23
account_circle