Hopp til hovedinnholdet

Utslett på penis

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei For ca en uke siden ville jeg og kjæresten min ha trekant, bare en dag etter første gang vi hadde sex. Etter vi hadde hatt trekant tro denna jenta hjem og fortalte oss at hun hadde hatt sex med en annen gutt på samme dag. Jeg og kjæresten min hadde sex rundt 4 ganger samme dsg litt senere. Og pluss den gangen med hun andre er det totalt 5 ganger på 2 dager. 2 dager etter slt dette skjedde dro jeg hjem til hjembyen min og jeg begynte og merke et par problemer. Jeg har begynt å få rødeprikker på penishode og litt under, jeg har latt dem være en liten stund og de er blitt gule (nesten som kviser) når jeg berører dem så går denne gule tingen vekk og det lukter uvanlig. Jeg dusjer og vasker meg vær dag om ikke annenvær dag. Også etter jeg har masturbert er det begynt en sjelden gang og blød ifra noen av (kvisene) jeg har lest på nettet at det kanskje kan være sopp. Hva skal jeg gjøre? Hva tror dere? Om det trengs mer informasjon la meg få vite om det. Takk

SVAR

Besvart 30.04.2017 21:44:25
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Gutteplager – små og større plager fra penis og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper på penis som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje penishodet er litt rødt? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
account_circle