Hopp til hovedinnholdet

Hvordan kan man ta noen med storm?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

hei! jeg har et spørsmål angående sex. hvordan kan man ta noen med storm? jeg er 16 - han er 19. han er en utrolig empatisk og god person, ser velig bra ut. tok nettopp opp kontakten med han via internett, men han er ikke hjemme for tiden, slik at vi ikke kan henge sammen nå. jeg skal feire bursdagen min nste fredag, og har invitert ham. spørsmålet mitt er; hvordan kan man ha sex på en utrolig bra måte, altså hva kan jeg gjøre for å ta pusten fra ham? jeg er ikke jomfru, har hatt en del sex med eksen min før. men ikke på den måten jeg vil gjøre det med ham på. det er ikke slik at "jeg må tenke meg om" og "det er 3 års forskjell, han er kanskje ute etter noe annet enn deg". men slik som f.eks på filmer - når noen griper tak i den andre personen, og det hele går vil og fort for seg. med andre ord - hvordan kan man forføre en person på en overraskende bra måte? uten at man ligger og kliner og roter lenge i senga før man har sex. litt vanskelig å forklare :) ingenting kan sammenlignes med film, men for å illustrere hva jeg mener.

et spørsmål til - når man har sex, er det vondere å ha det om jenta sitter øverst? jeg har kun hatt sex i misjonærstillingen, men om jeg prøver å sitte og gjøre det emd en dildo (som man gjør når jenta ligger øverst) blir det litt trangt. men jeg tenker at en dildo er en veldig hard ting, og at man ikke er like tent på en dildo, som når man faktisk har sex. tror du dette blir noe problem?

fint om dere ikke hadde publisert dette. jeg vil også takke dere for en så bra og fin side! det hjelper mange unge med ting man ellers ikke hadde fått svar på :)

SVAR

Besvart 12.12.2008 17:52:01
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sexskole

Sex er mer enn samleie. Fingring, onanering, beføling og suging er også sex. For å få best nytelse, er det viktig at du er kjent med kroppen og seksualiteten din. Hvor godt kjenner du deg selv?

 

Les mer
account_circle