Hopp til hovedinnholdet

Hvis jeg skal skjekke opp noen jenter på stranda og de vil bli med meg hjem, skal jeg be de om å vise legg da?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei hvis jeg skal skjekke opp noen jenter på stranda og de vil bli med meg hjem Skal jeg be dem vise leg da så jeg er sikker på at de virkelig er minst 16 år Eller skal jeg bare ta deres ord for det hvis de sier de er 16 og jeg ikke har noen grunn til å tvile på det når de ser så gamle ut? Føler det blir litt dumt å be dem om leg? Er det noe annet jeg kan gjøre for å forsikre meg om det ? Hvis de sa de var 16 og de ikke var det og vi hadde sex og de tiltaler meg foreksempel pågrunn av anger eller press fra foreldre hjelper det i en rettsak da hvis jeg har hatt på båndopptakeren på mobilen i lommen da de sa de var 16. Eller hvis jeg hadde med en venn og han da kan vitne. Trenger råd her

SVAR

Besvart 01.05.2017 10:38:27
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Sex og aldersgrenser

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Denne aldersgrensen er satt for å sikre at voksne ikke skal ha sex med personer under 16 år, og for at barn og ungdom ikke skal debutere seksuelt før de er klare for det psykisk og fysisk.

 

Les mer
account_circle