Hopp til hovedinnholdet

Jeg klør og svir ekstremt i underlivet. Hva kan det skyldes?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg klør så ekstrem i underlivet.... trodde først det var pga jeg hadde shavetog atdet var derfor, men det har klødd i snart eg uke nå.. jeg har smurt meg med aderma krem men det svir(den er uten parfyme ) når ista så klødde d så at d svidde og den ene kjønnsleppa hovnet opp...jeg hadde sex med kjæresten min for noen dager siden og det har blitt værre etter det... jeg veit ikke hva jeg skal gjøre men det svir og er ubehagelig.... jeg tørr ikke si dette til mamma eller noen og vil ikke sjekke hos legen men er redd det er farlig... han sa at han hadde skjekket seg og at han ikke hadde noen kjønnssykdom hjelp hva skal jeg gjøre

SVAR

Besvart 27.04.2017 21:43:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jenteplager – små og større plager fra skjeden og i underlivet

Du ser plutselig noen nupper mellom kjønnsleppene som du ikke har lagt merke til før. Det klør eller kanskje skjedeåpningen litt sår? Mye av det som kan føre til bekymring, er helt vanlige små plager som går over av seg selv. Eller endringer som skjer fordi det er slik det skal være!

 

Les mer
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
account_circle