Hopp til hovedinnholdet

Ble sammen med en gutt som overtalte meg til sex med en gang. Jeg ga etter for presset. Han gjorde det slutt dagen etter. Dette spredte seg, og jeg ble kalt hore. Føler meg fortapt. Hva skal jeg gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei jeg var sammen med en gutt som var ett år eldre enn meg. Han var veldig frampå og ville ha sex med en gang jeg var veldig nervøs og alt sånn det var det presset jeg følte han sa liksom sånn "ja vis du ikke tørr dette er du liksom sykt pysete" så jeg gjorde det og ja dagen etter slo han selvfølgelig opp da triste saker jeg vet. På dette punktet viste alle hva som skjedde og ble kalt slut og hore osv. Det var jo selvfølgelig leit og alt sånt men gjort var gjort. Lurer på hva jeg skal gjøre no liksom føler meg litt fortapt?

SVAR

Besvart 29.04.2017 10:13:39
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Seksuell lavalder - hva sier loven?

Den seksuelle lavalderen i Norge er 16 år. Den skal beskytte barn og ungdom mot overgrep fra voksne. Den beskytter også barn og ungdom mot å ha sex før de er klare for det fysisk og psykisk.

 

Les mer
attach_file

Er det greit å mase seg til sex?

Du gleder deg kanskje veldig til å ha sex, men det å mase om sex kan oppleves som press. Det er aldri greit å presse noen til sex.

 

Les mer
account_circle