Hopp til hovedinnholdet

Er det unormalt å være så interessert i en jente? Er jeg lesbisk?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! I det siste så har hengt med en jente som jeg syntes er kjempe søt og morsom. Jeg er ganske sikker på at hun ikke føler det på samme måte, men jeg har veldig lyst til å ha jentesex med henne. Hver gang vi møtes tenker jeg på at jeg vil ha det med henne, men er for sjenert til å spørre. Har ikke hatt sex ennå, men har ekstremt lyst. Særlig med henne. Liksom jeg tenker på det veldig mye, det er det eneste jeg egentlig tenker på. Nesten hver dag legger jeg meg ned i sengen og tenker på henne, tenker på hvordan det hadde vært og ha sex med hun, skulle bare ønske hun følte det sånn. Og jeg har også mistet litt interessen for gutter, tenker mest på jenter. Hva er det som skjer med meg? Er det unormalt å være så interessert med en jente? Og kan det hende at jeg er lesbisk?

SVAR

Besvart 30.04.2017 11:08:34
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Er du lesbisk, bifil eller homofil?

Eller lurer på om du kanskje er det? I ungdomstida prøver man å finne ut hvem man er, hvordan man skiller seg fra andre eller hva som er spesielt med akkurat meg.

 

Les mer
attach_file

20 tegn på at du er forelsket

Lurer du på om du selv er forelsket? I denne artikkelen vil ungdomsjournalist Amalie gi deg 20 tegn som kan tyde på at DU er forelsket.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

- Jeg er homofil og forelsket i en venn

Jeg har klart å forelske meg i min beste venn, som ikke er homofil. Hva gjør jeg nå? Skal jeg si noe eller vil det ødelegge vennskapet?

 

Les mer
account_circle