Hopp til hovedinnholdet

Jeg har skiftet sexpartner og har fått gulaktig blemme ved truselinja. Er også litt rød ved hårsekkene.  Har kraftig forkjølelse akkurat nå, vet ikke om det har noe med såret å gjøre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Etter forrige sexpartner sjekka jeg meg for kjønnssykdommer, hadde da sopp og bakteriell viagnose..går enda på midler for sopp (canesten) bytta Sexpartner, men vi har nesten alltid brukt kondom! Utenom engang. Går på Diane, så er beskyttet mot graviditet. En måned etter ubeskytta samleie fikk jeg nå en blemme med (gul-aktig)? Væske ved truselinja, ganske langt vekk fra kjønnslepper osv. Sprakk med engang jeg kom borti. Virka som tynn hud. Kan det være herpes eller de det trusa/buksa som har gnisset og laget ett "gnagesår" ? Er litt rød der nå og rundt. Er litt rød ved hårsekkene også, men det er mest fordi huden min blir irritert etter barbering og går nå med bind pga mellomblødning etter angrepille. er også kraftig forkjølet akkurat nå, vet ikke om det har noe å si med såret å gjøre?

SVAR

Besvart 01.05.2017 13:31:45
Jeg synes også du bør lese:
attach_file
attach_file

Oversikt over kjønnssykdommer

Her er en oversikt over seksuelt overførbare infeksjoner (kjønnssykdommer) – hvordan de smitter, hvordan du kan beskytte deg, symptomer, behandling og konsekvenser.

 

Les mer
attach_file

Hvilke helsespørsmål kan ung.no svare på?

Du kan få svar på mye du lurer på om kropp, helse og seksualitet på ung.no, men ung.no erstatter ikke lege, helsesykepleier eller krisehjelp.

 

Les mer
account_circle