Hopp til hovedinnholdet

Har veldig mye gul utflod. Er det noe jeg kan gjøre? Har hatt sex med kjæresten min 8 ganger og blør hver gang. Hvorfor?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Først så lurer jeg på en ting. Jeg får alltid sykt med ulflod hele tiden! Jeg er alltid helt gul i trusen og dette er sykt irrieterende.. må bytte truse nesten hver tine fordi den blir så skitten av gult og utflod.. hvorfor skjer dette ig er det noe jeg kan gjøre med dette? En annen ting jeg lurer på er: jeg har hatt sex med kjæresten min nå ca 8 ganger og jeg blør HVER GANG!! Jeg kan nesten ikke ha sex i sengen eller noen plasser fordi jeg blør så sykt.. jeg skjønner ikke hvorfor.. jeg er smell kåt.. hvorfor blør jeg hver gang?

SVAR

Besvart 01.05.2017 09:20:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
account_circle