Hopp til hovedinnholdet

Hva er grunnen til at jeg var så kvalm og uvel etter mitt første samleie?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei. For cirka ei uke siden så hadde jeg sex for første gang.Jeg var klar. Jeg ble med en gutt hjem etter jeg hadde vært på fest, og vi begge var ganske fulle. Jeg husker på at han spurte om det var greit underveis og sånn, han var veldig snill:) jeg har jo kjent han en stund fra før av, og var veldig trygg på han. Jeg hadde selv lyst til å gjøre det, det var ikke noe jeg ble tvinge til. Men greia er at vi glemte å bruke kondom. Og jeg husker at jeg våknet neste dag og kom på at :shit, jeg har jo mensen. Så vi hadde sex mens jeg hadde tampong i. Det gikk greit, og jeg fikk ut tampongen til slutt. Jeg fikk mensen 2/3 dager før dette skjedde. Plutselig forsvant mensen dagen derpå. Jeg har hatt dårlig matlyst hele denne uken, vært svimmel og uvel og føler meg ikke helt tilstedeværende. Igår(lørdag), merket jeg at jeg fikk "mensen tilbake da", det er ikke bare rødt, men litt brunt og nesten litt svart i tillegg,...hva kan være grunnen til dette? Og hvorfor føler jeg meg så dårlig?

SVAR

Besvart 03.05.2017 17:50:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
attach_file

Sex for første gang

Når er du klar for å ha sex for første gang? Det er et spørsmål mange stiller seg.

 

Les mer
attach_file

Glemt p-pille eller annen hormonell prevensjon

Hva gjør du hvis du har glemt å ta p-pillen til rett tid eller har kasta opp? Eller hva om du glemte å sette inn ny p-ring når du skulle. Kanskje har p-plasteret falt av uten at du merket det. Her kan du lese hva du må gjære.

 

Les mer
attach_file

Utflod - til glede og bekymring

Utflod fra skjeden er noe alle kvinner har. Normal utflod holder underlivet friskt og gir god glid ved samleie. Forandring i utfloden kan være et tegn på en ubalanse i bakteriefloraen i skjeden eller sykdom.

 

Les mer
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid eller bare litt urolig fordi du syns brystene er litt ømme, eller for at mensen er litt sen?

Da kan du ta en graviditetstest. Den må tas riktig for at den skal være til å stole på.

 

Les mer
account_circle