Hopp til hovedinnholdet

Hva er egentlig orgasme for jenter?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Hva er egt orgasme (for jenter)? Er det når jenta fingrer (o.l.) og får den deilige følelsen, eller er det den deilige følelsen og da de "spruter". Når jeg fingrer så stimulerer jeg klitoris, og får "den deilige følelsen", og iblant hender det at jeg "spruter". Jeg kan også fingre i skjeden, og det syns jeg er deilig og jeg får den deilige følelsen òg, men jeg "spruter" ikke. Vil det da si at jeg ikke kommer til å få orgasme mens jeg har samleie? Er det litt "dumt" at jeg ikke spruter hver gang? Hvordan skal jeg klare å ha samleie uten orgasme? Det blir kanskje litt synd for gutten når han bare kan få meg til å få orgasme ved å fingre meg, og ikke penetrere. Jeg beklager hvis jeg misbruker begrepet orgasme, men jeg forstår ikke helt hva det vil si. Og kan du være så snill og fortelle meg hvordan skjeden "oppfører seg" for de fleste etter/under orgasme? Litt om sammentrekninger, hvordan er det for gutten? Jeg håper på et bra svar, takk på forhånd:) Hilsen J15

SVAR

Besvart 03.05.2017 14:29:06
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
attach_file

Prevensjonsvelger: finn rett prevensjon

Det er mange prevensjonsmetoder å velge mellom for deg som er jente, men hva vil være mest riktig for deg? Ung.no har laget en prevensjonsvelger som kan gjøre det lettere for deg å velge.

 

Les mer
account_circle