Hopp til hovedinnholdet

Hver gang jeg onanerer, så ejakulerer jeg. 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er veldig bekymret. Hver gang jeg onanerer, så ejakulerer jeg. Jeg tenker på i framtiden når jeg skal ha sex, da er jeg redd for at jeg ejakulerer. Det er veldig mye som kommer også, og jeg vil ikke at det skal være en stor dam i sengen.. hva kommer han til å tenke da? Av og til tisser jeg også når jeg onanerer. Jeg har lest at det ikke går an å tisse når man har sex/onanerer, men jeg har sett at det av og til er gult og lukter tiss. Jeg har prøvd å unngå at det kommer, men det går ikke. I tillegg får jeg bedre orgasme når dette kommer. Alt dette er bare irriterende og flaut og jeg føler meg unormal. Hvordan kan jeg unngå å ejakulere eller tisse når jeg onanerer eller skal ha sex? Er dette unormalt for jenter? Hvorfor ejakulerer eller tisser jeg av dette? Hva skal jeg gjøre i framtiden når jeg skal ha sex og hva kommer han til å tenke? Kommer dette til å vare for alltid? Eller går det an å stoppe eller lære meg til å unngå å ejakulere?

SVAR

Besvart 03.05.2017 14:39:13
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle