Hopp til hovedinnholdet

Hvor lenge etter ubeskyttet samleie kan man ta graviditetstest? Hva gjør man hvis man får en positiv test i en alder av 17 år og hva er eventuelt reglene for abort under 18 år?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, sikkert egentlig helt mulig å finne svaret andre steder på nettet, med jeg sleit med å finne en side som sa hvor mange dager man burde vente før man eventuelt kan ta en graviditetstest? Hvor mange dager burde jeg vente fra samleie til jeg tar testen? Vi brukte beskyttelse, men kondomet sprakk, så jeg tok en "plan B" men vil helst være så sikker så mulig,og gjerne så fort som mulig... Hvor lenge må jeg vente før jeg kan ta testen? Dersom den er positiv hva gjør man i en alder av 17 år? Med tanke på at vi fulgte opp på den beste måten jeg kunne i situasjonen håper jeg at det går fint, men vil vite hva mulighetene er? Hva er eventuelt reglene for abort når man er under 18? Dersom den er positiv er jeg ikke klar for barn. Jeg nekter å beholde det dersom den skulle være positiv.

SVAR

Besvart 03.05.2017 21:53:53
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Graviditetstest

Er du skikkelig redd for å ha blitt gravid, eller bare litt urolig fordi brystene dine er ømme, eller mensen er litt sen? Da kan du ta en graviditetstest.

 

Les mer
attach_file

Abort

I Norge har kvinner rett til å bestemme selv om de vil ta abort. Dette gjelder til og med 12. svangerskapsuke.

 

Les mer
account_circle