Hopp til hovedinnholdet

Må jeg slå opp med søsteren min?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, I dag kom jeg hjem fra skolen jeg har skilte foreldre så jeg var aleine hjemme hos mamma med søsteren min.hun var på jobb så jeg og tvillingen min var hjemme aleine, når vi satt ved middagen så jeg på hun og fikk skikkelig stå. det føltes ut som att hodet mitt falt av så gikk jeg bort til henne og tokk hun i håneden og gikk til hennes rom. Hun skjønte fort hva som ville skje. hun tokk av seg klærne det gjorde jeg også. Først slikket jeg hun, så sugde hun meg jeg fingret hun og hun var helt våt. Så jeg gikk inn i henne og det var så godt og jeg gjorde det hardere og hardere dette var første gang vi gjorde dette. Nå er vi sammen og vi er tvillingen! Men Jeg ELSKER hun, vi er fortsatt aleine hjemme i stad før jeg gikk for og skrive Klina vi tok på hverandre som om vi var over 18. Hva skjer det er som att vi ikke er søsken. Før hadde vi en forster unge hjemme hos oss men han flyttet igjen. Er en av oss også det selvom det sies vi er tvillinger? Og må jeg slå opp med søsteren min??????

SVAR

Besvart 05.05.2017 22:48:58
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hva er seksuelle overgrep?

Å gjøre noe seksuelt med noen som ikke vil det, er et seksuelt overgrep. Seksuelle overgrep og krenkelser er ulovlig.

 

Les mer
attach_file

Intimitet eller sex med noen i familien?

På ung.no får vi spørsmål om hva som er greit og ikke greit av nærhet og berøring. Også når det gjelder søsken og andre i familien.

 

Les mer
attach_file

Dette kan du snakke med en helsesykepleier om

Helsesykepleiere kan svare på spørsmål om kropp og helse, pubertet, sex- og samliv, problemer med venner eller familie, vanskelige tanker og følelser, bekymringer, livvstilsproblemer og annet.

 

Les mer
account_circle