Hopp til hovedinnholdet

Det er som at jeg blir "kåt" av ting som plager meg.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har problemer. Jeg har problemer når det kommer til sex, eller seksualitet. Kroppen min har vært slik lenge, opp i mot 6 år nå. Det er som at jeg blir "kåt" av ting som plager meg. Og det gjør så vondt for meg å forklare denne følelsen som kåt, for hver gang det skjer vrir jeg meg i frustrasjon, og smerte. La meg sette eksempler på det. Det blir som en gammel sitter ved siden av meg og snufser hardt så man hører snørra slurpe, eller at noen knekker opp leddene sine, sier "eh" i en hver setning, eller også jenter jeg er misunnelige på, i forhold til hvordan de ser ut eller hvordan de har det. Det føles ut som tvangstanker. Det føles ut som om kroppen min straffer meg. Jeg har søkt mye rundt, og jeg finner ingen med lignende situasjoner. Føler meg som en freak. Jeg er i et forhold, vi har vært sammen lenge. Jeg har aldri fått orgasme, tørr ikke slippe meg fri i sengen. Men, er jeg full klarer jeg det fint. Jeg føler jeg har en del sperringer.. hva gjør jeg?

SVAR

Besvart 05.05.2017 14:47:10
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Frem til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Jente: - Får ikke orgasme når jeg har samleie

Det er vanlig at man ikke får orgasme når man har samleie. Det er en rådende misforståelse at alle jenter nyter penis` bevegelser i skjeden og at dette alene gir dem orgasme. Det er ikke tilfelle.

 

Les mer
account_circle