Hopp til hovedinnholdet

Jeg trenger tips om barbering nedentil og hvordan jeg kan runke/suge en gutt

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg er en jente på 15 år. I det siste har en gutt på trinnet mitt tatt kontakt med meg innimellom. Han har spurt om vi skal ha sex. Men jeg sa nei, mest fordi jeg har et problem! Jeg har ikke barbert meg nedentil før? Trenger noen råd om dette. Men han sa jeg kunne runke han, og jeg har lyst. Men vett ikke hvordan man gjør det, trenger noen svar her også! Og jeg kune. Nok gått langt nok til å suge han. Men redd han bare bruker meg og vil se hvor langt jeg vil gå, trenger tips til både barbering, runking/suging og om han bruker meg. Vi er like gamle og godt kjent. Er det galt om det skjer. Hvis det skulle skjedd er jeg redd han begynner å kle av meg, og at jeg er kåt nok til å fortsette. Men kan noen gi meg tips? Og så lurer jeg på hvordan det e å runke en gutt? Har egentlig veldig lyst til å runke han!....

SVAR

Besvart 08.05.2017 10:09:46
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Skal du fjerne hår eller ikke?

Er det vanlig å fjerne hår i underlivet? Hva med annet kroppshår og hår i ansiktet? Vil du ha det eller vil du fjerne det? Hvordan fjerner du det i tilfelle?

 

Les mer
attach_file

Oralsex og munnsex?

Lurer du på hva som er forskjellen på oralsex og munnsex? Har du lyst til å forsøke oralsex med partneren din, men vet ikke hvordan? Kanskje kan du finne forklaring og noen tips her.

 

Les mer
account_circle