Hopp til hovedinnholdet

Kranglet med mamma om å få ligge over hos en venninne

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, jeg å mamma hadde en krangel... Hun skal vekk i noen uker på jobb, så besteforeldrene mine skal passe på meg, men i helgene vil jeg være med vennene mine og det var jo greit. Men når jeg sa hvilken venninne jeg ville ligge over til sa hun nei. Jeg ble sur og spurte hvorfor og hun sa at den jenta hadde foreldre som ikke passet på så godt. Men det er helt feil mener jeg sa jeg da. Da sa hun også at jenta hadde debutert seksuelt (noe som jeg vet). Og hvis hun stod for det var det uaktuelt at jeg fikk ligge over til henne. Så jeg lurer på hva problemet er egentlig det er jo ikke sånn at jeg kommer til å ha sex med en gang hvis jeg er sammen med henne. Mor kan jo ikke bare gjøre det kan hun? Jeg syntes det er urettferdig...

SVAR

Besvart 10.05.2017 10:36:40
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Hvordan snakke med foreldre som ikke forstår deg

Du har sikkert hatt følelsen av at foreldrene dine ikke forstår deg. Vi gir deg 10 tips om hvordan du kan snakke med vanskelige foreldre.

 

Les mer
attach_file

Når er det greit å overnatte hos kjæresten?

Det er en deilig tanke å kunne krype tett inntil kjæresten om kvelden og få lov til å bli der hele natten. Foreldre kan sette en stopper for den drømmen, ofte fordi de syns det er for tidlig.

 

Les mer
account_circle