Hopp til hovedinnholdet

Jeg har litt stram forhud og har aldri dratt forhuden helt bak penishodet.

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei, Jeg er en gutt på 13 snart 14. Jeg liker å onanere og sånt men tingen er at jeg har litt "stram" forhud og jeg har aldri dratt forhuden helt bak penishodet. Jeg har ikke sagt noe om dette til noen. Når jeg runker så syntes jo det er godt men jeg lurer på: jeg skal fortsette sånn som jeg gjør det? Er det "deiligere" når man har dratt forhuden bak penishodet? og jeg lurer også på om det er en dårlig uvane som ingen andre gjør og om jeg bare er rar? Jeg har tenkt å prøve å liksom "tøye" og "strekke" den helt til jeg kan dra den helt bak penishodet uten at det føles ubehageligt eller feil. Håper på svar så fort som mulig. Denne nettsiden er topp forresten:)

SVAR

Besvart 08.05.2017 14:05:07
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Små og store penisplager

Ser du noe på penis som ikke har vært der før? Noen plager er ufarlige og forsvinner av seg selv, andre er mer alvorlige og må behandles. Her er en oversikt.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
account_circle