Hopp til hovedinnholdet

Jeg har sjelden ereksjon - hjelp!

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg har ikke noe liv så jeg driver å ser igjennom alle interessante spørsmål på denne siden, og på et svar til et spørsmål så stod det "hvis du ikke får stå på morgenen så må du oppsøke lege". Da antar jeg at personen snakket om "morningwood". Jeg får det aldri, men jeg har ikke tenkt noe på det før nå fordi jeg trodde ikke det var noe problematisk, men....er det det? Og bare for å slå to fluer i et smekk så har jeg også "holdt" på å ha sex en gang. Vi var alene, smud stemning og whatever. Så skulle jeg ta frem pikken min, men den var slapp. Vi prøvde lenge å få den opp, men den nekta. Jeg har lest noen steder at "det kan være prestasjonsangst", men jeg var ikke noe redd da, jeg ble bare litt lei meg fordi hun jenta trodde jeg ikke likte hun. Kan det ha noe med faktumet at jeg aldri får morningwood? Jeg får også aldri heller akutt stå, jeg får aldri stå i public, og jeg får aldri stå når en jente er litt "close" hvis du skjønner. Eneste gangen er hvis jeg virkelig prøver selv... help

SVAR

Besvart 10.05.2017 11:09:37
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Helsestasjon for ungdom

Helsestasjon for ungdom er et gratis tilbud til ungdom. Der kan du få veiledning om prevensjon og seksuell helse. Du kan også få hjelp innenfor psykisk helse og svar på andre helsespørsmål.

 

Les mer
attach_file

Sånn kan fastlegen hjelpe deg

Alle som bor i Norge har rett på fastlege. Fram til du er 16 år er besøk hos fastlegen gratis og etter at du er 16 år kan du selv bytte fastlege.

 

Les mer
account_circle