Hopp til hovedinnholdet

Kjæresten min får så vondt når vi har samleier, hva skal vi gjøre?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg og kjæresten har vært sammen i snart 2 år og vi har det veldig bra sammen. I starten hadde vi mye sex og det var godt for begge. Det siste halvåret har vi slitt med å ha sex. For et halvår siden begynte hun å få vondt i vagina når vi hadde sex noe som ikke skjedde før. Vi prøvde igjen noen dager senere men samme vondt kom igjen. Dette halvåret har vi hatt flere slike forsøk men det har vært godt en gang, for så å være vondt neste gang. Dette har ført til redusert sexlyst hos henne (som er forståelig) men vanskelig for begge. Vi har fortsatt noe sex men lysten hennes kan ofte forsvinne midt i ved tanken på at det skal gå til penetrering. Det har begynt å gå utover forholdet vårt. Jeg ønsker å ha sex og er ofte kåt. Hun vil også veldig gjerne ha sex men sliter ofte med å bli kåt. Hun føler skyldfølelse for at det er som det er fordi hun sliter med sex. Jeg føler også skyldfølelse fordi jeg føler jeg får henne til å føle seg presset når vi ikke har sex. Hva kan vi gjøre?

SVAR

Besvart 07.05.2017 20:36:55
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Smerter ved samleie, hva kan det være?

Mange skriver til oss om at de har smerter eller ubehag ved samleie. Det kan være ulike årsaker. Det er mulig å finne ut av det og finne løsning på problemet.

 

Les mer
attach_file

Kroniske smerter i vulva (ytre kjønnsorgan)

Smerter i kvinners ytre kjønnsorgan, vulva, kalles for vulvodyni. Smerter ved skjedeinngangen kalles for vestibulitt. Disse tilstandene gir ofte smerter ved samleie. Mange kvinner lider av nærmest kroniske smerter ved samleie, og noen har også smerter hele tiden, selv uten berøring av vulva.

 

Les mer
account_circle