Hopp til hovedinnholdet

Er det sex når to venninner beføler og kysser hverandre? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Eg er ein jente på 13 år og eg lurer på om det er normalt å ta og føle på kroppen? Og eg var på besøk hos min venninne for 2 dager Siden og vi lagde og hørte på Sex lyder og søkte på Sex på Google og YouTube. Og så prøvde vi litt altså ta på hverandre og gni vaginaene våre på hverandre . Vi hadde klær på og så bestemte eg meg får å ta av meg t-skjorta og bhen min og det gjorde hun også så gjekk vi ned på rommet hennes og tok av oss bukser og truser og tok, lukta og befølte hverandre og så kyssa vi og eg begynte å fingre meg selv og eg fekk orgasme så eg gjorde det samme med henne og hun fekk også orgasme. Spørsmålet mitt var dette Sex ?

SVAR

Besvart 09.05.2017 14:51:00
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Les vår ABC om onani

Å greie å onanere selv eller greie å hjelpe partneren din til en god orgasme, er en fin kunst å kunne. Vi gir deg gode tips til å bruke hånda riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle