Hopp til hovedinnholdet

Jeg hadde sex for første gang på lørdag. Var ferdig med mensen  2 dager før jeg hadde samleie. Vi brukte kondom og jeg tror ikke den sprakk. Tror heller ikke han kom. Så det jeg lurer på er om jeg bør ta angrepille og hvor stor sannsynlighet det er at jeg kan ha blitt gravid. m jeg tar angrepillen på mandag hvor mange dager eller uker bør jeg vente før jeg evt tar p-stav? 

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Jeg er jente 15 år og hadde sex for første gang på lørdag. jeg var ferdig med mensentrasjons uka på onsdag så 2 dager før jeg hadde samleie. Vi brukte kondom og jge tror ikke den sprakk, og tror heller ikke han kom, men er usikker på det. Så det jeg lurer på er om jeg bør ta angrepille og hvor stor sansynlighet det er at jeg kan være gravid, vil virkelig ikke bli gravid nå. Og om jeg tar angrepillen på mandag hvor mange dager eller uker bør jeg vente før jeg evt tar p-stav? mvh usikker og paranoid jente.

SVAR

Besvart 07.05.2017 22:39:32
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Kan jeg ha blitt gravid?

Sikker prevensjon er ikke alltid tilgjengelig når du trenger det. Dere tok en sjanse eller kondomet sprakk. Så kommer redselen for å være gravid.

 

Les mer
account_circle