Hopp til hovedinnholdet

Selv om jeg både har fått og gitt oral-sex, kan jeg fortsatt kalle meg jomfru?

Still spørsmål
account_circle

SPØRSMÅL

Hei! Jeg hadde for et par måneder siden en kjæreste, som nå er ex-kjæreste. Jeg er en troende kristen, og prøver å følge Bibelen så godt jeg bare klarer, men gjør feil som alle andre. Jeg vil gjerne vente med sex til etter ekteskapet. Med min daværende kjæreste både utførte jeg og fikk oral-sex (noe jeg angrer på). Jeg synes det var vanskelig å sto imot, og bare fløt med mine naturlige følelser. Det jeg lurer på er, selv om jeg både har fått og gitt oral-sex, kan jeg fortsatt kalle meg jomfru? Føler egentlig ikke at jeg kan si at jeg har hatt sex, men vil gjerne høre deres tanker på dette.

SVAR

Besvart 11.05.2017 12:57:02
Jeg synes også du bør lese:
attach_file

Myten om jomfruhinna

Skjedekransen (kjent som “jomfruhinna”) er forbundet med mange myter og misoppfatninger. Den oppfatningen som de fleste har, er at dette er en hinne som dekker skjedeåpningen og som “revner” ved penetrering. Dette er ikke riktig.

 

Les mer
attach_file

Sex og nytelse

Mange gruer seg for å ha sex med en annen, enten det er for første gang eller første gang med ny partner. Usikkerhet og bekymringer kan legge en demper på opplevelsen, og kanskje hindre deg i å ha sex. Hvordan ha sex til glede og nytelse?

 

Les mer
account_circle